Εταιρικό profile

Η DRAGON CLEAN είναι μια δυναμική επιχείρηση με 10ετή παρουσία στο χώρο παραγωγής και εμπορίας απορρυπαντικών και συστημάτων καθαρισμού για επαγγελματικούς χώρους. Εδρεύει στην Ήπειρο σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και διαθέτει ιδιόκτητους αποθηκευτικούς χώρους 1.000 μ2 στην Φιλιππιάδα Πρεβέζης.

Δύναται να καλύψει τις ανάγκες κάθε χώρου μαζικής εστίασης ολόκληρης της βορειοδυτικής Ελλάδας. Με τις νέες βελτιωμένες φόρμουλες των προϊόντων σε συνδυασμό με την εμπειρία μας σε εξειδικευμένες μεθόδους απορρύπανσης, έχουμε αποκτήσει την απόλυτη εμπιστοσύνη των πελατών μας καλύπτοντας τις ανάγκες τους με προϊόντα υψηλής ποιότητας με χαμηλό κόστος.

Η DRAGON CLEAN πιστή στις παραδόσεις της και την φιλοσοφία της, είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τα μηνύματα των καιρών και παρέχει άμεσες υπηρεσίες τόσο στην προμήθεια όσο και στην κάλυψη κάθε ενδεχόμενου τεχνικού προβλήματος των συνεργατών της.

Στόχοι της εταιρείας μας είναι:

• Η παροχή υψηλών υπηρεσιών καθαρισμού και υγιεινής

• Η μείωση του κόστους που απαιτείται για τον καθαρισμό και την υγιεινή των επαγγελματικών χώρων εστίασης

• Η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των συνεργατών μας

• Η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και προσωπικής επαφής με όλους τους συνεργάτες

Προκειμένου να επιτευχθούν όλοι οι παραπάνω στόχοι, προχωρήσαμε στην καινοτομία, για την Ήπειρο, της παραγωγής προϊόντων καθαρισμού. Παράγουμε μια σειρά προϊόντων που μας έχουν καταξιώσει τόσο στα μάτια των συνεργατών μας, όσο και στο χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού εναρμονισμένα με τις κοινοτικές οδηγίες ασφαλείας και υγιεινής της κουζίνας (HACCP) με σεβασμό στο ανθρώπινο δυναμικό και φυσικό περιβάλλον.

Η DRAGON CLEAN, υποστηρίζεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη σε όλων των ειδών τα επαγγελματικά πλυντήρια με πλήρη γκάμα ανταλλακτικών και δοσομετρικών συσκευών.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό μας email.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας, στα παρακάτω στοιχεία:

Τηλέφωνο Κεντρικά γραφεία: 26830-22099

Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης: 6948-060080

Υποκατάστημα Αθήνας: 210-7640046

E-mail: info@dragonclean.gr

amea

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.